Instagram – Det senaste

Mina senaste bilder på Instagram!

I en period var jag väldigt dålig på att lägga upp bilder på min Instagram. Men har äntligen kommit igång igen. Mina nio senaste bilder består av samarbeten, outfits, höstbilder och något väldigt udda. Då menar jag bilderna där jag är utklädd till Lara Croft som var ett samarbete. Först var jag tveksam med att lägga upp bilderna men blev uppmuntrad av en vän att göra det. ” Go for it “ tänkte jag och då fick det hända.

 

 

Men vem fan bryr sig!

Jag är glad att jag vågade och det stärkte min självkänsla. Att jag alltid tänker för mycket innan bilderna publiceras ger bara onödig negativ energi. Något som jag måste sluta älta på är om vad andra ska tycka hela tiden. Det är liksom bara att köra på för vem fan bryr sig! Halvnakna bilder med en kåt ansiktsuttryck skulle jag däremot aldrig lägga upp för det är inte min grej. Men att visa lite ben kan jag gott bjuda på emellanåt.

Men åter till min Instagram! Det finns så många fina konton som jag följer och älskar all inspiration som mina ögon kan vila på. Men kan aldrig ha för många och vill gärna hitta flera. Jag heter @netti108 och följer alltid tillbaka.

Om du inte redan följer mig på Instagram så hittar du mig genom att klicka här <— 

 

//PUSS

 ♥

16 comments / Add your comment below

  1. Jag tänker också alldeles för mycket innan jag lägger upp bilder på sociala medier, måste verkligen sluta med det. Det är ju egentligen bara att lägga upp 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.