Netti testar: Fylligare läppar

” Inlägget innehåller affiliatelänkar ”

 

En nykomling till min Xlash samling!

Sedan en tid tillbaka så kör jag på många olika produkter från Xlash serien och är mycket nöjd med dom. Använder två stycken serum för både ögonbryn och ögonfransar, deras mascara och en eyeliner. Sist jag beställde från hemsidan så blev jag nyfiken på deras Xlips lip plumper och nu har jag använt den ett tag.

 

 

 

Mina recensioner!

Okej den smakar inte direkt gott men det får mig att inte slicka på läpparna lika ofta som annars händer omedvetet. Ja typ hela tiden. Vid användning känns mina läppar en aning fylligare men inte direkt någon wow känsla. Hade inte förväntat mig det heller men nu har jag iallafall provat den.

 

Ger betyg: 3/5 och ni hittar denna Xlips lip plumper genom att klicka här <—

 

//PUSS 

11 comments / Add your comment below

  1. Vore ju kul att se före bild du provat den och en efter bild 😉
    Svar: Ja skiten har liksom satt sig på stämbanden är lite konstant hes liksom 🙂

  2. Ja det var riktigt gott 🙂
    Nice! har hört att deras produkter ska vara bra. Min syster fick jättelånga ögonfransar när hon använde det

  3. Råkade trycka på skicka utan att skriva klart eller fylla i bloggadress XD

    Men hur tycker du att produkterna fungerar för fransar och bryn?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.