Mörka tider blir ljusa tider

Jag vill varken vara negativ eller bitter!

Men jag gillar verkligen inte dessa mörka tider. Självklart är det mysigt med en massa levande ljus men just nu syftar jag på det här med att fotografera fina bilder. I helgen mitt på dagen passade jag på att fotografera så mycket som möjligt men dagsljuset varar tyvärr inte lika många timmar längre.

 

Därför satsar jag på ljusa färger!

Här är iallafall några bilder när jag har på mig en stickad rosa tröja från Lindex som är en av mina favoriter i garderoben. Självklart använder jag även ljusa färger under vinterhalvåret. Känner mig då genast en aning gladare. 

 

 

 

Även i hemmet!

Har stora fönster och vita väggar som gör hemmet genast mycket ljusare. Vilken tur att mitt hem släpper in tillräckligt med dagsljus att jag kan ta vara på tiden för fotografering. Hoppas att även nästa helg blir fin så att vi kan ta med oss kameran ut.

 

 

Jag är varken negativ eller bitter person!

Nej det är jag verkligen inte längre men var det för ett ex antal år sedan. Nu gör jag istället allt för att göra det bästa av situationen. Att vända det negativa mot något positivt är liksom aldrig lätt men det gäller ändå att försöka.

Första advent närmar sig och då blir det så himla vackert med all julbelysning. Ser fram emot dessa helger i december månad då vi ska mysa till det med julbakning, dricka glögg och ha julmusik i bakgrunden. Att ha någonting att se fram emot gör allt mycket lättare i vardagen och då vänder jag dessa mörka tankar mot ljusare tankar.

Längtar ni till första advent? 

 

//PUSS 

19 comments / Add your comment below

  1. Åh så fint skrivet! Jag håller med dig, dessa tider kommer med någon slags negativ vinkel på livet. Men som sagt, det är nog viktigt att vi inte glömmer bort att livet är ljust trots att årstiden inte är det! Kram <3

  2. Det är jätte svårt att fotografera nu. Man känner sig begränsad då man inte får många timmar med ljus om dagarna samt att det inte heller är det bästa ljuset. Det bästa är om man som du fotograferar många bilder på samma gång så att man har ett lager.

  3. Håller helt med om ljuset, men jag tycker det är kul att utmana mig själv så därför ska det bli spännande att inte fotografera i “perfekt” ljus! Och jag längtar faktiskt till adventstiderna 🙂 Kram

  4. Alltså jag har svårt med det där att bilder inte bli bra om det är mörk!!! Många av er har ju systemkamera *lol* misstänker att det är den som tar bilden (den som är bakom kameran alltså)som inte är helt 100 =P… jag tycker det är riktigt spännande att ta mörkerbilder! Att fota är en konst med blandning med tur och skicklighet. Tur att man är på rätt plats i rätt tid men också en hel del skicklighet att få till just där å då när det handlar om några få sekunder innan det är försent.

    Jag ser fram emot dessa sista månaderna innan nyår =D… åååh så mye jag har att se fram emot!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.