Vad jag tycker om Snapchat

Det här med Snapchat!

Jag vet att appen snapchat har funnits väldigt länge men kände för att skriva mina personliga åsikter om vad jag tycker. För något år sedan skaffade jag mig snapchat appen enbart för att ha roligt med alla dessa roliga filters som finns. Att det uppdateras ofta med nya filters är väldigt bra och det är kul att se hur ens utseende kan förändras på olika sätt.

 

 

För- och nackdelar

Annars är jag en väldigt tråkig person att följa där eftersom jag aldrig lägger upp bilder på flödet. Vet inte varför det har blivit så men använder faktiskt bara snapchat för att ta roliga bilder som jag sedan sparar. Jag gillar inte alls chattfunktionen eftersom meddelandet raderas automatiskt på en gång och jag vill kunna gå tillbaka på konversationer. Det finns liksom alltid för och nackdelar med allt och därför använder jag endast funktionerna till roliga selfies. 

 

 

Är inte så insatt!

Men annars är jag inte direkt insatt med snapchat och kan tänka mig att jag har missat många skojiga funktioner. Jag får fråga min dotter för hon har garanterat mycket mera koll än vad jag har haha. Annars gillar jag som sagt appen snapchat och förstår att det är väldigt populär. 

 Önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE

24 comments / Add your comment below

  1. Jag håller med dig rätt mycket när det kommer till snapchat. Jag skickar något någon gång ibland till mina vänner, men tycker inte alls att det är lika kul som exempelvis instagram.

  2. Haha jag håller med jag gör samma 🙂 skriver till barnen bara ibland, men det funkar ju lika bra att sms:a så jag förtår inte grejen?:) och vem vill följa en på snap? fattar inte grejen.Som sagt har det bara för barnen skull.kramar

  3. Jag använder typ aldrig min snapchat, jag använder det bara för att kolla vad mina vänner lägger upp, jag använder Instagram och deras Story funktion mer 🙂

  4. Jag älskar Snapchat 🙂 skriver med folk där och lägger ofta upp på Stories 🙂 Känns som man vågar lägga upp mer personliga Stories på Snapchat än på instagram, eftersom vem som helst kan se ens instastories men inte vem som helst kan se ens snap-Stories 🙂

  5. Snapchat krachar hela tiden på min telefon just nu, så kan inte använda den. Tycker dock att snap har blivit lite tråkigt så det gör egentligen ingenting… :p

  6. Som vuxen tycker jag att det är helt okej med snapchat, men har haft stora problem med det på skolorna som jag jobbar på – just för att chatterna och bilderna som skickas försvinner. Det var rena mobbningtendenser på snapchat och folk snickade bilder på sina snoppat till tjejerna i klassen, och vi lärare var helt bakbundna eftersom bilderna och chatterna försvann. Ord mot ord. Vi hade mobilförbud, men de snaps som skickades på fritiden blev ju konflikter som kom med in i skolan ändå… fruktansvärt. Dessutom säger snapchat till personen som SKICKAT snapbilden och MOTTAGAREN gör en printscreen, så de utsatta vågade inte ens göra det. Det var fruktansvärt!

    Jag tycker själv om snapchat, både alla kul filterfunktioner och att skicka bilder till min kompis i Barcelona 😀 Men en stor nackdel är ju när det missbrukas, såklart.

  7. Snapchat är så kul 🙂 brukar spara bilder och fan vilka minnen man får 🙂 sv; Idag har jag sovit som fan, gud så skönt det var 🙂 Sovit ut ordentligt 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.