Två bilder

Vad fort det blir mörkt om kvällarna!

Det tänkte jag speciellt igår när jag kom hem från jobbet att det var då riktigt mörkt ute och det märks verkligen att vi har ställt om klockan. Sov som en stock på bussen på hemvägen från jobbet och då var jag riktigt frusen när jag klev av bussen och gick hem. Då vill jag bara lägga ner mig i ett varmt bad och tända upp en massa levande ljus i hemmet. Det är riktigt mysigt. Nu till något helt annat!

Här visar jag två bilder från i lördags innan vi åkte iväg på våran utflykt.

 

Här är en bild på mig med min son och det ser ut som att jag pussar honom. Det var längesedan jag fick pussa honom på riktigt för han vill aldrig det längre. Riktigt tråkigt tycker jag men brukar tjuvpussa honom när han sover haha.

 

Här är även en bild där ni ser mina nya smycken. När jag fyllde år fick jag välja en sak hos butiken Glitter och då valde jag örhängena som är äkta silver med pläterat guld och ett matchande halsband. Är väldigt nöjd över mina val!

Jag önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

10 comments / Add your comment below

  1. Jag tycker man märkte en tydlig skillnad när vi ställde om klockan. Veckan innan blev det mörkt vid 17:30 men nu är det mörkt redan 16:20 🙁 Mysigt är det men önskar verkligen att vi hade mer ljus.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.