Bloggkärlek

Jag har hoppat på ett länktåg då vi tillsammans sprider bloggkärlek!

Finaste Linda Marie har skapat detta initiativ då vi ska bli flera bloggare som hakar på detta tåg då vi tillsammans ska sprida bloggkärlek samma tid 1/11. Ni som har missat det så är det inte ännu försent att hoppa på tåget. 

 

 

Målet är att vi ska stötta varandra och det är väldigt viktigt tycker jag. Kika in hos Linda Marie så hittar ni mera information om hur ni går tillväga!

 

//PUSS

7 comments / Add your comment below

  1. Håller absolut med att mer ödmjukhet å bättre ton i denna knäppa värld som bloggen är i, mot varandra! Dock har jag inte riktigt den tiden och engagemang i bloggeri världen för att jag på riktigt skulle bry mig att haka på detta tåg… tycker att jag bidrar ganska duktigt när jag väl är inne men sen stänger jag av ICL och låter min IRL ta över =)
    Ha en fin dag, lycka till med detta ni andra och ha en fortsatt TREVLIG VECKA!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.