Mina överraskningar

Igår var det som sagt min födelsedag!

Jag vill börja med att tacka er alla så himla mycket för alla gratulationer som ni lämnade på kommentarsfältet. Tusen tack och ni är för goa!

När jag kom hem från jobbet igår hade barnen planerat överraskningar för mig. Ytterdörren var låst och antar att ungarna ville hinna höra mig innan jag kom innanför dörren. När jag väl kom in så fick jag först bamsekramar av mina ögonstenar. Sedan fick jag inte gå ut i köket fören dom var redo för det. 

 

 

På köksbordet hade ungarna pyntat med kort som dom hade gjort till mig. Så himla gulligt!

 

 

Sedan dukade dom fram den stora överraskningen som var en gigantisk tårta. Förutom att den var vacker så var den otroligt god och vilka duktiga barn jag har!

 

 

En märklig sak som hände!

Igår när jag kikade i brevlådan så låg det ett oväntat paket i lådan. När jag öppnade paketet så låg det en nalle med ett hjärta där det står ” I love you “ och ett dataskrivet papper där det stod ” Grattis på födelsedagen “ och “Jag saknar dig som fan “. Har ingen aning om vem som har skickat den för det står ingenstans om vem den är ifrån? 

 

 

Men vem det än nu är så tackar jag så mycket och igår kväll hade jag det jättemysigt med mina älskade barn!

 

//PUSS

15 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.