När barnen tar initiativ till hemsysslor

Här är tre stycken bilder från veckan.

Okej veckan är inte riktigt slut ännu men tänkte bjuda på några bilder från i början av veckan. Det är lätt hänt att jag samlar på mig bilder som senare glöms bort och det är verkligen typiskt mig. 

 

 

Kanelbullens dag var som sagt egentligen förra veckan men på mitt jobb fick vi istället kanelbullar i måndags. På jobbet har vi som tradition att en kollega bakar bullar till hela kliniken hemma hos sig på arbetstid. Efter lunch dyker hon upp med nybakade kanelbullar och det är helt underbart. Förra veckan hade hon semester och därför blev det bullar i måndags. Bättre sent än aldrig och helt klar värt väntan.

 

 

I går låg temareturen på flera plusgrader och då fick den varmare jackan ersättas med en stickad tröja och en väst i fuskpäls över. Får passa på nu innan kylan kommer tillbaka på riktigt. 

 

 

På sista bilden ser ni en massa trattkantareller liggandes på köksbordet. Min son hade plockat svamp under helgen med sin far och hade med sig en stor påse. Han var så himla stolt och rensade allt helt själv samt kokade och stekte svampen efter vad han har lärt sig. Härligt när barn vill syssla med hemsysslor på egna intiativ.

 

This post contains adlinks from Adviral

 

Föresten!

Här är några snygga västar i fuskpäls som påminner väldigt mycket om den som jag har på mig. Eftersom min är svart så är jag väldigt sugen på den vita nummer 3. Länkar till vardera väst hittar ni under kollaget!

 

 

1 / 2 / 3 / 4

 

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

 

12 comments / Add your comment below

  1. Så gott med bullar 😀 Jättefin bild på dig vännen! Det är verkligen härligt när barnen själva tar initiativ att hjälpa till med saker hemma 😀 Stor kram fina du <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.