Min nya ögonsten

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

 

Som jag nämnde för er igår så har jag skaffat mig en ny telefon!

Min dotter fick ta över min iPhone 7 och till mig blev det en iPhone X. Valde i färgen silver för jag tycker att det är mycket finare än blygrå. Synd att den inte finns i rosa färg men det går ändå bra att täcka telefonen med ett snyggt skal.

 

 

Att telefonen har dubbla kameror är toppen för då blir bilderna mycket bättre och det är perfekt till tillfällen när jag inte har med mig systemkameran. 

 

 

Innan telefonen kom hem skaffade jag mig ett nytt mobilfodral och ett nytt mobilskal från Ideal of Sweden. Tycker att skalet är så himla läckert och jag hade samma mobilfodral till förra telefonen.

Ni hittar mobilfodralet genom att klicka här <— och mobilskalet genom att klicka här <—

Just nu får ni 20% rabatt på ett köp genom att klicka på länkarna. Erbjudandet dyker upp i ett litet popupfönster på deras första sida.

 

 

Något som jag alltid använder på mina telefoner så är det ett skärmskydd i glas för att skydda displayen mot repor. Valde ett skärmskydd med rosé rosa kanter för så hade jag även på den gamla telefonen. Har även skaffat mig glasskydd till kameran på baksidan för säkerhets skull.

 

 

Vad skönt att det äntligen är fredag idag och längtar redan efter att denna arbetsdag tar slut så att jag kan ta helg. Känner att jag behöver vila, återhämtning och bara en massa mys.

Önskar er alla en underbar dag och vi ses senare mina finaste!

 

// PUSS 

 

 

 

13 comments / Add your comment below

  1. Åh va kul med ny mobil! Jag köpte ju min 8 plus för några veckor sen och wow älskar den! Kameran på plussen är ju hur jäkla bra som helst ? blir så mycket roligare om man alltid har en bra kamera med sig hihi kram<3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.