Höstens köp

Här visar jag några köp som inhandlades inför hösten inne på gina tricot förra veckan.

Vi börjar med en stickad cardigan som verkar vara väldigt populär. På webbshoppen är den alltid slutsåld men i den fysiska butiken fanns det en kvar i min storlek. Rätt färg var det också för nu till hösten har jag blivit extra förtjust i bruna färger när det gäller plagg. 

 

 

Knappar som detaljer på plagg är en stor trend nu till hösten och det gillar jag. Den här koftan kommer att bli välanvänd i höst och tycker att det är så snyggt med en spetskant som skymtar fram i urringningen.

 

 

Djurmönstrat är tillbaka och otroligt hett nu till hösten. Hittade en enkel topp i leopardmönster med längre bakstycke som passar både till jeans eller tights.

 

 

Senapsgult är också en återkommande färg och hittade även en gul t-shirt med en sportig detalj över bröstet.

Jag är helt klart super nöjd över mina köp och nu är jag så himla redo inför den här hösten som vi har framför oss.

 

//PUSS 

9 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.