This or that

Jag hittade en rolig lista hos blogglistor som är en grym blogg där du hittar många bra blogglistor att låna. Faktiskt så lånar jag alla blogglistor från hennes blogg och det finns hur många som helst att välja emellan. Men nu kör vi!

 

 

1. Välja året du dör eller välja hur du kommer att avlida?

2. Ha gratis Apple produkter för resten av ditt liv eller ha gratis Wi-Fi vart du än går?

3. Fullfölja din största dröm eller ta tillbaka det som du ångrar allra mest i livet?

4. Kunna läsa andras tankar eller kunna förflytta dig lika snabbt som ljuset?

5. Ha presentkort värda fem miljoner kronor eller ha två miljoner kronor som rena pengar?

6. Vara bästa kompis med din favoritkändis eller dejta din kändis-crush i två år?

7. Gratis bensin i 25 år eller äga din drömbil?

8. Vara osynlig eller se in i framtiden?

9. Fortsätta ditt liv eller börja om från början?

10. Spela basket i klackskor eller fotboll med rullskridskor?

12. Kunna kommunicera med djur eller kunna prata och förstå alla språk i hela världen?

 

 

Önskar er en härlig start på den nya veckan och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

19 comments / Add your comment below

  1. Mjaaa jag skulle inte alls vilja veta vad folk tänker =P… är ganska ointresserad av människor överlag så att kunna veta om andras tankar skulle bara ge mig onödigt info, privatliv betackar jag mig för! Att vara mångspråkig är dock spännande egenskap… något som min La famillia är utom jag då *asg* Alla andra i La famillia kan mer än 5språk flytande, jag tyckte det räckte med svenska å eneglska när jag var i skolåldern (A) Tycker det är ganska spännande med att våra svar på denna blogglistan är olika =D… olikheter ger mer spänning ju!! Ha en fortsatt GLAD SOMMAR, kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.