Premiumbloggare på Delacay

Den här veckan spenderar jag all min fritid med bloggen eftersom WordPress är helt nytt för mig då det innebär att allt tar det mycket längre tid. Men samtidigt är det väldigt roligt och skulle önska att jag hade mer tid för att lära mig. Allra helst vill jag fixa allt på en gång men måste istället ha tålamod för varje dag lär man sig något nytt. Det är liksom det som gör livet extra spännande!

Nya utmaningar, nya möjligheter och jag vill bara lära mig ännu mera.

På den nya bloggportalen Delacay har jag blivit premiumbloggare och det känns riktigt kul att ha fått den äran. Att få synas på första sidan med andra grymma bloggare.

 

Föresten så tycker jag att det är jätte roligt att många av er läsare har följt med hit och jag kommer att fortsätta blogga på samma sätt som tidigare. Nu ska jag läsa igenom alla fina kommentarer som ni lämnar hos mig och vi ses lite senare då jag delar med mig av ett skönhetstips. Håll utkik!

//PUSS

24 comments / Add your comment below

  1. Va roligt, hur blev du det? ja att byta är jag sugen på ibland, men är inte så hajj att flytta alla inlägg o det vill man ju då det är mkt tid bakom allt …kram å lycka till

  2. Det är krångligt med wp i början, men det är betydligt lättare få trafik med wp då man har mer funktioner optimera mot google. Allt man behöver veta finns i olika guider på nätet så det är ganska smidigt 🙂

  3. Vad härligt! Jag ska börja blogga via wordpress jag med inom kort. Ska bli så sjukt spännande. Har gjort en mini blogg som jag håller på att lära mig lite om nu 😉

    Sv; ja, det är jätteskönt faktiskt. En dag till imorgon och sedan är jag ledig en dag till 😀 skönt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.