Outfits

Riktigt irriterande

Här kommer några bilder från lördagens outfit som fotades med mobilkameran eftersom systemkameran inte var med mig just då. Stor skillnad blir det på bildkvalitén men den här gången får det duga ändå.
 
 
 
En sak som är så himla irriterande är att många bussturer är inställda på grund av brist på busschaufförer. Det handlar om en busslinje som jag pendlar med till och från jobbet varje dag i 5 mil. Alltså 10 mil tur och retur. Den här veckan när jag har barnen blir det extra jobbigt eftersom jag måste hinna hämta dom på fritids innan klockan 17. Ingen information får man heller så att det är bara att vänta och se glad ut.
 
 

Men tur i oturen är att det inte är alltför kallt just nu för hade det varit över 15 grader minus då skulle jag frysa ihjäl mig. Hoppas att allt löser sig med busschaufförer innan det blir vinter för annars kommer den här vintern bli väldigt tuff. Så fort snön kommer tar det extra lång tid att åka buss eftersom bussarna måste köra väldigt försiktigt då. Men att först vänta i över en halvtimme eller en timme på nästa buss och sedan resa i cirka 80 minuter. Nej tack säger jag.
 
Jag önskar er en trevlig dag och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS