Outfits

Lill Lördag

 
 
Här fotade jag några bilder utan dagsljus framför spegeln för att min självutlösare till kameran är fortfarande borta. Jag fattar inte var den är och jag har letat precis överrallt. I helgen provade jag kamerans egna självutlösare när vi fotade utomhus men bilderna blev inte alls lika bra som när jag fotar själv. 
 
 
 
Nog om det!
Idag är det lill lördag och just nu befinner jag mig på jobbet som alltid annars så här dags på dygnet. Efter jobbet ska jag kanske förbi stan för att uträtta några ärenden innan jag åker hem. Jag har även fått en hel del bonus som jag kanske ska passa på att utnyttja. 
 
 
 
Jag var inte direkt uppmärksam med att dra ner kjolen ordentligt så att det ser ut som kjolen skulle vara för liten för mig haha. Det är i alla fall vad jag tycker. Jag ser inte ut såhär idag utan det var bara en tillfällig outfit som jag testade i söndags. 
 
 
 
 
Ikväll ska jag unna mig med något gott framför tv:n för chokladen som jag skulle äta igår var visst redan slut haha. Det finns en godisbutik i stan som jag gärna besöker ibland då jag kommer oftast ut med en väldigt stor godispåse. Oftast mycket större än vad jag har planerat och jag förstår inte varför det blir så varje gång LOL. Jag får liksom passa på när barnen inte är hos mig den här veckan. Men samtidigt saknar jag mina älsklingar så sjukt mycket att det känns som att jag tröstäter ibland. 
 
Ha en trevlig dag mina godingar och vi ses lite senare!
 
 
//PUSS