Personlig

Septemberfavoriter

 
 
 
Nu har det redan gått några dagar i oktober månad och något som jag höll på att glömma var att skriva om mina favoriter från förra månaden. Ja ni märker också att tiden bara rusar iväg och det ser man även på vädret. Det blir bara mörkare och mörkare samt att löven ändrar färg. Samtidigt tycker jag att det är mysigt och här kommer mina favoriter från september månad.
 
 
Läst
Förutom att jag läser allt via internet så har jag bläddrat i nya höstkataloger som från Mio och Ikea. Älskar att få en massa inspiration och nya idéer. 
 
 
 
 
Sett
Det blev två filmer förra helgen då jag tittade både på Fucking Åmål och Taken. Jag har sett filmerna förut men det var längesedan. 
 
 
 
 
 
Ätit
Min godaste maträtt som jag har lagat är en köttfärssås med olika sorter med bönor, vitlök, lök och en massa sambal oelek. Självklart spagetti till det!
 
 
 
 
 
 
Druckit
Smoothies i mängder för det får jag aldrig nog av. 
 
 
 
 
 
Gjort
Det var en härlig lördag då jag och ungarna hade det jätte mysigt dag ute i det vackra vädret. Det är inte alltid jag får fota ungarna för det är sällan de vill ställa upp för sin mami, men den dagen fick jag fota massor av bilder på mina älsklingar. 
 
 
 
 
 
Köpt
Mitt bästa köp under september månad vet ni ju redan och självklart är det min nya iPhone 7 och jag är så nöjd!
 
 
 
 
 
 
Klätt mig i
Min favorit outfit från förra månaden var väldigt enkel och basic. Svarta byxor, randig tröja, svarta sneakers och en beige trenchcoat.
 
 
 
 
 
Vilka är era septemberfavoriter?
 
 
//PUSS