Outfits

Nu ska jag utmana mig

 
 
 
I lördags fick jag mig ett ryck då jag sminkade mig, lockade håret och tog på mig höga klackar. Då fick jag även en idé och det handlar om en utmaning!
 
 
 Skinnbyxor från H&M // Blus från MQ // Stövletter från Dinsko
 
 
Jag tycker det är roligt med lite styling med mig själv ibland och speciellt att experimentera med makeup. Att testa med olika färger på ögonskuggor för att se vad jag passar i. Förut för ett par veckor sedan när programmet “Hjälp jag har inget att ha på mig” gick på TV blev jag väldigt inspirerad när de fick testa vardags sminkningar. Det var individuella sminkningar med enkla knep och tips som jag inte har tänkt på tidigare. Alltid kul att få lära sig något nytt!
 
Nu har jag bestämt mig för att utmana mig! Min utmaning är att jag ska lära mig att gå i höga klackar. I alla dessa år har jag princip bott i sneakers då jag har blivit alldeles för bekväm. Skorna som jag har på bilden vågar jag inte gå ut med ännu utan jag får öva mig fram successivt med lägre klackar tills jag känner mig bekväm.
Det ser så himla enkelt ut på andra som går i höga klackar men det går som sagt att lära sig.
 
Hur höga klackar kan du gå i?
 
 
//PUSS