Vardag

Lite gladare kan jag vara

 
 
Nu har jag äntligen en ny profilbild som jag ser lite gladare ut på. Det är en sak som jag oftast glömmer att göra på bilder. Att le!
Okej jag har inte direkt värsta leendet men lite bättre blev det ändå.
 
 
 
 
God morgon raringar!
 
Jag är så himla rolig ibland. Igår skrev jag ett inlägg om att jag ska bli duktigare på att klä mig i färger och här visar jag en helsvart outfit. Fast jag hade på mig ett par gröna örhängen men dom syns inte på bilden eftersom håret är ur vägen.
Igår cyklade jag och lilleman till en vän som bjöd oss på middags och det var riktigt mysigt. Men fy vad kallt det var när vi cyklade hemåt så vi fick värma oss i soffan med en massa filtar innan läggdags. 
Jag har förresten äntligen hittat min självutlösare till systemkameran och äntligen kan jag fota bättre outfitbilder. På senaste tiden har jag fotat framför spegeln men då blir bilderna inte alls lika bra. Det roliga är att självutlösaren låg i en låda som jag har rotat i flera gånger men ändå lyckades jag inte hitta den. Så himla typiskt men nu är den hittad.
 
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan ska jag storstäda här hemma för det ser ut som ett bombnedslag. Men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS