Outfits

3 stycken olika outfits

 
Nu är det dags att visa upp några outfits för er.
Jag har dock varit väldigt dålig på att fota över huvud taget på senaste tiden eftersom det är så mörkt men nu ska jag försöka att skärpa mig. Istället har jag plockat ut mina tre senaste favoriter.
 
 
 
 
 
 
För att göra bilderna lite roligare la jag till olika effekter på vardera bild samt valde polaroid tema. 
 
God morgon raringar!
 
Som jag alltid skriver varje vecka att äntligen är det fredag.
Den här helgen har vi mycket planerat då vi börjar helgen med att tösen ska baka en födelsedagstårta till mig som jag har lovat. Jag får nog hjälpa henne med mer än vad hon tror för det brukar hon alltid upptäcka i efterhand. Hon älskar att baka och speciellt tårtor och självklart får hon göra det.
På lördag mitt på dagen ska vi åka in till Örebro då vi ska ha en halloweenfest med kollegorna för alla våra barn. Då blir vi borta hela dagen och kommer inte hem fören på kvällen då vi lär vara skittrötta. Funderar på att vi ska köpa hem pizza då eftersom matlagning hinns inte med. Film och pizza låter liksom som en utmärkt idé haha. På söndag får jag ta igen allt som jag inte har hunnit med under helgen då det blir mycket att fixa hemma. 
Helst föredrar jag oplanerade helger men någon gång ibland får det ske ändå.
 
Föredrar ni planerade eller oplanerade helger?
 
 
//PUSS