Outfits

Inför advent

 
Jag tycker att det är så härligt att temperaturen ligger på plusgrader och att snön smälter bort. Nu har jag dumpat vinterjackan och vi får se hur länge det håller.
 
 
I lördags var det stålande sol och då känner jag mig genast piggare för stunden.
 
 En outfit från i lördags
 
 
I helgen upptäckte jag att adventsljusstakarna inte räcker till alla mina fönster. I förra lägenheten hade jag färre fönster och körde på batteridrivna ljusslingor eftersom det inte fanns eluttag i närheten vid två av fönstren. Därför sprang jag till Claes Ohlson igår efter jobbet då jag köpte två stycken adventsstjärnor som ska hänga i vardagsrummet. Det kommer att bli så fint och Claes Ohlson har fått in massor av snyggt julpynt.
Som jag nämde i förra inlägget ska vi sätta upp alla adventsljusstakar till första advent och då är det bra att jag är säker på att jag har några. Man vill liksom inte stå där utan ljusstakar när man vill få upp allt.
 
Ha en trevlig dag och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS