Personlig

Bilder som jag aldrig annars lägger upp

 
 Snygg bild va?
Ibland går det liksom för fort när jag fotar mina outfits då vissa bilder kan bli hur tokiga som helst och här visar jag en av dom.
 
 
 
 
God morgon raringar! 
 Det var behövligt med ytterligare en sovmorgon för min trötta kropp men ändå känns det som att jag skulle behöva sova några dygn till. Tyvärr finns det ingen tid till det så det är bara att bita ihop och se glad ut. 
 Jag upptäckte idag att det redan är den 20/11 och november månad har snart redan passerat förbi. Men det gör inget eftersom jag har alltid tyckt att november är en trist månad. December är helt okej med advent, lucia, jul och nyår men januari och februari är inget vidare alls.
 
Igår när jag hade TV:n på i bakgrunden var det repris från fredagens Idol och jäklar vad duktig Rebecka var! När hon sjöng låten “All by myself” med Celine Dion började mina tårar att rinna samtidigt som jag hade gåshud. Det gjorde hon riktigt bra och den låten är en av mina favoritlåtar. 
 
Kollade ni på Idol?
 
 
//PUSS