Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ponnyridning

 
Här kommer några bilder från förra veckan när barnen hade marknad på skolan. Jag lägger bara upp bilder från ponnyridningen eftersom det blev för mycket folk på de övriga bilderna och därför kan jag inte lägga upp dem här på bloggen. 
 
 
Jag försökte få bort ansiktet på han som tog hand om ena ponnyn men det blev ju sådär som ni ser. Han ser nästan otäck ut istället.
 
 
Ponnyn som ungarna red på var så himla fin och vi fick även gosa en stund med sötnosen efter ridningen. Jag ville också rida men tyvärr var det bara till för barn och det var ju fuskigt haha.
 
 
Jag kommer ihåg för några år sedan när stortjejen frågade mig om vi kunde skaffa oss en häst! Haha hon trodde att man kunde ha en häst hemma som husdjur och att hästen skulle bo i hennes rum. Det måste ha något med Pippi Långstrump att göra.
 
Annars var det riktigt trevligt på marknaden då lillgrabben fick stå och sälja två gånger i 20 minuter med paus emellan. Vi minglade runt och kikade på det som såldes, åt korv med bröd, köpte lite gott och pratade med andra föräldrar. Det var riktigt trevligt och tur med vädret hade vi också. 
Nu ska det bli spännande att få höra hur mycket skolan tjänade den här gången eftersom pengarna går till en skolresa. Jag shoppade iallafall loss och det tror jag att de andra gjorde med. 
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Men så söta bilder 🙂 och så kul med ponnyridning, haha söt din dotter är som sa det där med att hästen som husdjur <3 haha.
    Och tack snälla du, snällt sagt !<3

  2. Men åh så fint det blev 😀 😀 Verkligen supertjusigt!!
    sv: Ja, visst var den? Men jag vågar inte ha tighta kläder mer, så jag köpte en annan..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan