Outfits

Summer outfit


Bilder från i somras
 
 
God morgon på er!
 
Jag rensade bland mina bilder på telefonen eftersom jag har över 2000 bilder sparade just nu och det är många bilder som bara ligger kvar i onödan. Då hittade jag dessa bilder från i somras som jag aldrig har lagt upp här på bloggen och eftersom jag längtar så till sommaren passar det bra att starta denna vecka med lite somriga bilder. 
 
Då är det en ny vecka med nya möjligheter och denna vecka har jag barnen hos mig. Eftersom jag vabbade hela veckan sist barnen var hos mig så känns det som evigheter sedan jag lämnade och hämtade dem på fritids.
 
Helgen har även varit otroligt mysig med pojkvännen då vi har bara tagit det lugnt, ätit god mat, kollat på film och bara haft det mysigt. Ibland behöver man verkligen sådana slappa helger och vädret har ändå varit så trist och det är nog också en anledning att man är så trött hela tiden.
 
Nu blev det lite kort gott och blandat i detta inlägg men nu ska jag läsa bloggar innan jag är framme på jobbet och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
/PUSS