Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Midsommar outfits

 
Blommiga klänningar till midsommarafton är något som jag verkligen gillar och som ni ser har jag plockat ut två stycken blommiga outfits.
 
Förra året var det regnigt och kallt minns jag då det fick bli jeans och långärmat istället för klänning. Men i år hoppas jag verkligen på sol och värme men det är ju bara att vänta och se. 
Annars firade vi våran midsommar i ett partytält med våra grannar och trevligt hade vi trots vädret. Jag hade bakat en jättegod jordgubbscheesecake och i år funderar jag på att baka något liknande. 
 
Nu är det inte långt kvar tills det är midsommarafton och ännu har jag inte bestämt mig för jag ska ha på mig. Kanske något av förslagen ovanför skulle passa mig? Annars hittar jag säkert något liknande för en blommig klänning vill jag helst ha på mig när jag firar midsommar.
 
Har ni bestämt er för vad ni ska ha på er till midsommar?
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. det är INTE lätt att komma på vad man ska ha på sig :O jag älskar skorna du lagt ut. jag vet inte heller vad jag ska ha på mig, antagligen lång klännig 🙂 kram

  2. Älskar den blommiga bohemiska känsla i midsommarkläder å än har man ej förälskat sig i nått , men inga planer för midsommar heller så inte så jobbigt än ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan