Outfits

Planer inför flytten

 Kjol från Vila // Linne och solglasögon från H&M // Loafers från Dinsko // Väska från Marc by Marc Jacobs
 
God morgon på er!
 
Igår var den första tidiga morgonen på detta år som jag åkte till jobbet med en kjol på mig. Annars har det varit alldeles för kyligt på morgonen men igår var det inga problem. 
 
Nu är det inte heller långt kvar tills vi ska flytta och bara för att vi inte ska bo kvar i vår nuvarande lägenhet tappar jag direkt intresset för inredning. Eller jag menar inte att jag tappar intresset helt och hållet utan lusten att fixa hemma har försvunnit eftersom allt ska ju packas ner i lådor snart. Men 1/8 då flytten drar igång kommer all intresse för inredning tillbaka och då ska det bli så himla kul att få pyssla igen. 
 
Men innan dess blir det bara en massa jobb för mig med packning, flytten, packa upp allt, flyttstädning ja det blir en hel del. 
Jag har skickat in kontraktet till den nya lägenheten och även fått hem en ritning på planlösningen. Om ni vill kan jag fota den och lägga upp här på bloggen om ni är intresserade hur lägenheten ser ut? 
 
Nu ska jag snart kliva av bussen men ha en underbar dag mina godingar och vi ses lite senare då jag visar upp min vinst.
 
 
//PUSS