Mode

Dagens stil och mitt beroende

 
 Linne // Kofta // Kjol // Hatt // Väska
 
 
God kväll denna fredag kväll och här bjuder jag på en snygg outfit som jag gärna hade velat haft på mig idag. Allt kommer ifrån Lindex och länkar finns under kollaget.
 
Imorse upptäkte jag hur beroende jag egentligen är av kaffe!
Eftersom jag skulle ta blodprover innan jobbet på fastande mage så fick jag inte heller dricka kaffe som annars är ett måste för mig varje morgon. Jag kände mig helt död hela morgonen och det första jag gjorde när jag kom till jobbet var att ta mig en kopp kaffe. Det var verkligen behövligt för kroppen då jag ganska snabbt blev mig själv igen. Under dagen dricker jag inte så mycket kaffe men det är just direkt på morgonen som är viktigast för mig.
 
Är ni beroende av något?
 
 
//PUSS