Outfits

Mitt dåliga samvete

Dagens outfit blev ett par slitna jeans från Cubus, en långärmad topp med volang från Bondelid, en kofta från Odd Molly, ett par loafers från Dinsko och självklart min älsklingsväska från Marc by Marc Jacobs.
 
 
 
 
God morgon mina hjärtan!
Det är så skönt att all kalas är över från förra veckan och helgen men istället har jag det värsta jobbet kvar. Det är minsann flytten! Jag måste börja packa för det vill jag hinna så mycket som möjligt med innan flyttdagen och allt brukar ta mycket längre tid än vad man tror. Jag trodde verkligen att jag skulle ha hunnit börja i helgen men så blev det inte. Annars är jag väldigt glad över att jag hade barnen hos mig när de fyllde år och det viktigaste är att de är nöjda.
Nu har jag bara så himla dåligt samvete att flytten kommer ta all min tid så jag hinner inte resa bort med barnen något i sommar. Men barnen har redan en massa planer och det viktigaste är att de får ha kul och uppleva en massa saker. Ändå får jag dåligt samvete att jag inte får uppleva allt det där tillsammans med dem men jag kan inte vara på flera ställen samtidigt. Jag måste ändå få ordning på vårat nya hem och jag hoppas verkligen att jag hinner bli så klar som möjligt innan snuttisarna kommer tillbaka till mig. Då kanske vi hinner göra några dagsutflykter innan semestern är slut.
Det enda som jag kan göra är att försöka göra det bästa av situationen.
 
 
//PUSS