Personlig

Grattis till mitt hjärta!

 
Idag fyller min lilla snutta 10 år! Eller nu är hon inte så liten längre men hon kommer ändå alltid att vara min lilla snutta. Haha hon heter Snuttan på min telefon och det gillar hon inte men det får hon heta ändå.
 
 
Här är hon med sin ögonsten och jag glömmer aldrig den lyckan i henne när hon fick honom i julklapp för några år sedan. 
 
 På bilden har hon inte färgat håret utan hon provar mörkt löshår för att se hur hon hade sett ut i mörkare hår.

 
 Hon älskar kläder som sin mor och började matcha kläder redan som 3 åring. När vi skulle resa bort la hon upp alla outfits på golvet som hon skulle packa ner haha. Synd att jag inte har bilder på det.
 
 
Grattis på födelsedagen mammas älskling och det går inte att beskriva hur mycket jag älskar dig!
 
Ikväll ska hon få bestämma om vad vi ska äta till middag och det kommer att bli spännande om vad det kommer att bli. Det blir inhandling direkt efter jag har hämtat dem på fritids och hoppas att vi hittar allt vi behöver så att vi slipper springa till en affär till. Imorgon ska vi baka tårta för att fira både henne och lillebror som har fyllt år och då ska vi äta gott hela dagen.
 
Ha en trevlig dag och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS
 
❤️