Inredning

Drömmen om den perfekta sängen

 Bildkälla: Mio
 Jag är så himla sugen på att köpa en bättre säng med skön madrass för jag sover inte bra i sängen som jag och tösen sover i just nu. Det är som att sova i en gästsäng och det känns inte bra nu i längden.
Då vill jag helst ha en kontinentalsäng med en snygg sänggavel i helst en ljusgrå färg. Jag ska inte köpa någon sådan säng riktigt ännu utan det får bli lite längre fram. Men visst kan jag redan nu börja att drömma om min framtida drömsäng.
Det är en sak till som jag drömmer om just nu. 
Jag kan inte heller låta bli att fantisera om snygga sängbord och dom här två i marmor och silver är så galet snygga. Det är mer praktiskt att ha sängbord med lådor som förvaring så att man kan gömma småsaker och lite annat hemligt haha. Men lite ögongodis skadas liksom aldrig.
 Allt kommer från mio.se
//PUSS