Mode

My style today

 
Okej jag vet att det är fel årstid just nu!
 
Men efter att ha blivit inspirerad av en hel del vårnyheter så kunde jag inte låta bli att dela med mig av en outfit som jag mer än gärna vill bära till våren. 
 
Ett par slitna ljusa boyfriendjeans med en enkel klassisk vit t-shirt med tryck gärna en från Calvin klein! Ett par vita fräscha adidas superstar på fötterna, en svart klassisk väska då jag inte skulle tacka nej till den tidslösa från Givenchy. Om det skulle vara en aning kyligt hade jag mer än gärna slängt på mig en lång beige kappa som gör det hela till pricken över i:et.
 
Jag personligen kan inte få nog av det enkla klassiska och samtidigt väldigt bekväma outfits. Därför är jag väldigt sugen på att gå klädd såhär så fort det blir varmt nog för det.
 
 
/PUSS