Outfits

Ledsen?

Jag gick igenom mina outfitsbilder från min dator här om dagen och då upptäckte jag en sak som jag inte har tänkt på förut. Om man säger så här!
80% av alla bilder från augusti fram tills nu tittar jag inte i kameran och ser mest ledsen ut. Det är något som jag inte har tänk på alls fören nu.
 
 
 Tre outfits från hösten/vintern 2015
 
 
 Okej ibland kollar jag åt olika håll i flit för att bilderna ska se mer spontana ut men när jag jämförde bilderna med de allra senaste så ser jag en stor skillnad. Det betyder säkert att jag börjar få mer ordning på mitt liv och att jag börjar må mycket bättre i själen. Hittills har detta år startat väldigt bra för mig och jag hoppas verkligen att det kommer fortsätta så. Mitt psyke förra året var totalt katastrof och jag skulle verkligen inte orka att må så dåligt igen.  
 
Egentligen var tanken att jag skulle lägga upp alla mina favorit outfits från år 2015 men nästan alla dessa bilder finns på datorn hemma hos ungarnas far. Men jag ska försöka hinna ta mig dit någon dag för att lägga mina bilder på ett USB-minne. Hoppas bara inte att han har raderat bort dem för då skulle jag bli väldigt ledsen och han vet om att jag vill ha dem. 
 
Nu ska jag alldeles strax jobba men vi ses lite senare mina finaste finisar! 
 
 
 /PUSS