Outfits

Snart iväg på fest

 
Ville bara kika in lite snabbt innan jag drar iväg på festen. Lämnar två bilder på några detaljer på min outfit för rolighetens skull. Att klockan kan gå så himla snabbt att jag blir lite sen till festen.
 
 
 
God kväll älsklingar!
 
Jag väntar på att tvättmaskinen ska bli klar för jag vill hänga upp den innan jag beger mig iväg. Självklart har jag messat att jag blir lite sen för jag avskyr att inte hålla tider. Festens outfit fick bli svarta jeans med hög midja, en kort topp med snygga detaljer, en chocker och övriga asseccoarer. Jag har även provat nya nagellack så det fick bli tre olika färger på varje finger. Visar närmare i ett annat inlägg då de andra bilderna är tagna med systemkameran. 
 
Nu måste jag kila iväg och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS