Allmänt

Dagens utmaning – Dag 21

 
En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna
 
 
 
 Den här filmen älskar jag fast den är så korkad och jag har faktiskt ingen aning om hur många gånger jag har sett den. 
 
 
Legally Blonde handlar om Elle Woods (Reese Witherspoon), en typisk (enligt den gängse shablonen) blondin vars intressesfär omfattar korkade coolege-killar, rosa samt naturligtvis allting som ser sött ut. Hon får dock för sig att hon också kan göra karriär och söker in på juristutbildningen på Harvard. Antagningsenheten får fnatt och gillar henne, varvid hon får chans att piffa upp den stela miljön….
 
 
En komedi i universitetsmiljö om en blondin som bevisar att det är fullt godkänt att vara blond. Djuplodande? Nja… Pastellfärgat? Definitivt… Underhållande? Ja, lite. Elle Woods (Reese Witherspoon) är homecomingqueen, hon är snyggast, mest poppis, bor granne med Aaron Spelling och har världens gulligaste kille. Inte… När Elle tror att Warner (Matthew Davis) ska sätta ringen på hennes finger dumpar han henne istället. Han ska börja plugga juridik på Harvard och måste ju gifta sig med ”en Jackie, inte en Marilyn”. Trots Warners grymhet tar det bara en vecka i sängen med chokladkartonger och Brad Pitt-filmer för att Elle ska hämta kraft och inse vad hon måste göra för att få Warner tillbaka: hon ska också börja på Harvard, om det nu är en smart fästmö han är ute efter.
Det är lika politiskt korrekt som att säga att man älskar Pretty woman, men det är kul att se när Reese Witherspoon vickar runt i sin chica outfit med en färgmatchad chihuahua under armen och blont, böljande hår. Det är ungefär som att leka med Barbie.
 
 
Dag 01 – En bild på mig + 5 saker om mig själv  √
Dag 02 – Tre saker som finns i mitt hem √
Dag 03 – Favoritårstid √
Dag 04 – Vad som finns i min väska √
Dag 05 – Bild på vad jag senast köpte √
Dag 06 – 5 olika bilder från 2015 √
Dag 07 – 3 artister jag gillar √
Dag 08 – Favoritsaker √
Dag 09 – Mina rädslor √
Dag 10 – Gamla bilder på mig √
Dag 11 – Visa mitt favoritplagg √
Dag 12 – Min sommar √
Dag 13 – Favorit tv-serier √
Dag 14 – En av mina favoritbilder som jag själv tagit √
Dag 15 – Två saker jag längtar efter √
Dag 16 – Mina favoritplatser √
Dag 17 – Fem bloggar jag läser dagligen √
Dag 18 – Vad jag hade på mig i dag √
Dag 19 – Min favoritlåt och varför √
Dag 20 – Hit vill jag åka innan jag dör 
Dag 21 – En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna
  Dag 22 – Den bästa dagen på året och varför
Dag 23 – Min dag i bilder & text
Dag 24 – Vad jag vill göra när jag går i pension
Dag 25 – Någonting jag vill göra just i denna sekund
Dag 26 – Min favoritparfym
Dag 27 – Detta är jag beroende av
Dag 28 – Hur jag firar julafton
Dag 29 – Någon jag vill byta liv med en dag och varför 
Dag 30 –  Mina husdjur
 
Ha ni en favoritfilm som ni aldrig tröttnar på?
 
 
//PUSS