Outfits

Jag blir galen på mig själv

 
 
 
 
 
 
Det var längesedan jag visade upp en outfitbild och här är en outfit från i fredags då vi hade klinikdag med jobbet. Det var riktigt varmt den dagen och då passade jag på att använda en kjol.
Jag tror att jag blir galen!
Min självutlösare till systemkameran är borta och jag har letat som en tok hela helgen. Det är så typiskt mig att lägga saker på bra ställen eller någonstans som jag inte minns. Därfär får jag fota vid spegeln istället tills självutlösaren dyker upp igen. Visst kan jag ställa in kameran på 10 sekunder men jag tycker att bilderna inte blir bra då. Annars måste jag börja skärpa mig när jag städar eller plockar undan saker för grejer försvinner för mig hela tiden. 
 
Ha en trevlig tisdag och vi ses lite senare mina godingar då jag har något att visa för er!
 
 
//PUSS