Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Wednesday

 Byxor från hm // Tröja från gina tricot // Väska och sjal från marc jacobs // Skinnjacka från rock´n blue // Sneakers från adidas superstar
 
God morgon mina underbara!
 
Det är så härligt att slippa vinterjackan och i helgen ska jag rensa bort alla vinterplagg för nu lär det inte bli flera minusgrader längre. Eller man ska aldrig säga aldrig med det här aprilvädret, men jag fryser hellre än att jag sätter på mig vinterjackan igen. 
 
Det är så skönt att det är snart helg och jag funderar på att kolla igenom alla utvalda bidrag inför Eurovision song contest 2016 på fredag eller lördag kväll. Tjuvlyssnat har jag redan gjort på några av bidragen och hittills är det ganska många som påminner om Wiktorias låt med “Save me“. Jag hejade på henne men det är nog tur att hon inte vann för hon hade haft alldeles för många konkurrenter.
Det har ju Frans också men hans låt är så himla dålig så den kommer att försvinna bland de övriga bidragen. Kommer ni ihåg när Robin Stjernberg vann med låten “You” år 2013? I år blir det en repris med att Sveriges bidrag hamnar på en väldigt dålig plats tyvärr. Nu kanske jag låter hård men det är bara mina åsikter om vad jag tycker!
 
 
 /PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Jag vill rensa bort all vinter, men det sägs att det ska bli minusgrader imorgon >.< Och kanske till och med SNÖ! Serri!?!?!?
    Du ser strålande ut 😀

  2. Fin du är!
    Jag sorterade bort alla vinterkläder här om dagen, iaf till oss vuxna. Tjejerna är ju ute och krälar på ett annat sätt så de kan gått ha overall ett tag till 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan