Vardag

Älskar hösten men…

Här är bilder som jag tog för några veckor sedan när det var super duper varmt ute. Solen sken helt magiskt och därför blev bilderna väldigt ljusa som ni ser.
 
Det var en söndag och vi skulle på kalas hos ungarnas fars syster på eftermiddagen. Men jag bytte om till något annat än vad jag hade på mig på bilderna ovanför för jag kände mig inte bekväm i denna outfit. Hade jag varit några år yngre så hade denna outfit passat mig mycket bättre och det är verkligen på tiden att jag måste göra mig av med vissa plagg som ligger och skräpar i min garderob. 
 
Nu ska jag komma fram till det som rubriken lyder!
Jag älskar verkligen hösten med allt mys och speciellt höstmode. Men jag kan ändå erkänna att jag saknar sol, värme och mindre kläder!  
 
Håller ni inte med mig?
 
/PUSS