Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Gårdagens outfit och mina känslor!

Godmorgon på er!
 
Det var längesedan jag la upp en outfitbild eftersom det är nästan mörkt när jag kommer hem och bilderna blir verkligen inte bra då. Jag tränar två gånger i veckan då jag åker till och från jobbet med träningskläder på mig eftersom jag duschar hemma. Att visa bilder på mina träningsoutfits känns tråkigt i längden så därför har jag inte visat sådana bilder heller på ett tag. Men det kommer! 
 
Jag har inte skrivit så mycket personligt på senaste tiden eftersom jag inte mår bra psykiskt igen och har inte varit redo att skriva av mig. Psyket är verkligen som en berg och dalbana då jag kan må superbra och sedan bara dippa ner lika snabbt då jag bara vill gråta ut. Ni som har läst min blogg en längre tid vet vad det handlar om men jag återkommer med mer information när jag är redo för det.
 
/PUSS
 
 
 

42 comments / Add your comment below

  1. Fin du är! Vet inte riktigt vad ditt mående handlar om men just det där att ha en känslomässig bergochdalbana känner jag så igen mig i. Kände mig "stabil" i helgen och så dök jag igen igår. Så tröttsamt. Många kramar till dig!

  2. Fin outfit och jag fick ju djup babybluesångest då isabelle föddes och det satt i 8mån tror jag, kan komma små spår emllanåt och det är verkligen så jobbigt,
    kramar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan