Mode

My style today!

 

Dipp / Day Dare / Vijisa L/S Knit Rollneck Dress / Ladies Den Pantyhose, Seam Net 20 Den / Faith / Dey Suede / Raniero / VIJISA L/S KNIT ROLLNECK DRESS Att jag är extra förtjust i långa polotröjor är liksom ingen nyhet och det är just detta plagg jag har bott i den senaste tiden. I kollaget har jag plockat ut två stycken favoriter i två olika färger som jag gärna hade burit med ett par tunna svarta strumpbyxor och en lång, svart kappa. Till vardags gillar jag höga stövlar men istället plockade jag ut ett par snygga pumps med snörning som jag inte hade tackat nej till. Ibland kan det vara skönt att slippa ha på sig bh:n med byglar och den ljusa toppen som ni ser i kollaget ser väldigt bekväm ut att bära under en mysig tröja. Under julhelgerna när det är dags att åka bort vill jag gärna förvara min packning i den snygga resväskan som ni ser samt en mindre där jag förvarar alla nödvändigheter.♥♥/PUSS♥