Outfits

Inte så glad

 
God morgon alla glada!
Som ni vet har jag varit väldigt ledsen de senaste dagarna och det syns tyvärr i dessa bilder märkte jag nu i efter hand.
 
 
 Byxor från lindex och skjorta från gina tricot
 
På helgerna brukar jag passa på att fota outfitbilder till kommande vecka eftersom jag behöver dagsljuset som jag annars missar på vardagar när jag jobbar. Men eftersom jag var så ledsen denna helg så blev det inga bilder alls förutom dessa som jag visar nu.
 
 
 
Men jag hoppas att jag hinner ta några bilder nu i helgen som kommer trots att jag ska åka bort. Det kommer förmodligen hända lite saker här fram över och när allt är i sin ordning kommer jag att skriva ett inlägg om vad som egentligen har hänt.
 
Nog om det! Nu ska jag iväg och jobba men vi ses lite senare med ett mycket roligare inlägg mina underbara godingar!
 
 
/PUSS