Outfits

Dagens outfit och veckans sömnbrist!

 
 
 
 
 Jeans från hm // Tröja från bikbok // Kappa från edc
 
 
 God morgon alla glada!
 
Nu börjar jag komma ikapp sömnen och det känns verkligen i kroppen. I söndags fick jag kaffebesök på kvällen då jag gjorde misstaget med att dricka en kopp kaffe. Det fick mig att inte kunna somna och jag låg och vred och vände mig i flera timmar innan jag lyckades somna. I måndags var jag så trött att inte ens min hjärna funkade som den skulle märkte jag. I tisdags lyckades jag försova mig men jag hann med bussen ändå som tur var.
 
Tänk vad viktigt det är med sömn och hur både kroppen och själen blir påverkade av det. 
Jag behöver inte sova lika många timmar längre som förr har jag upptäkt men ibland skulle jag bara vilja ha en heldag i sängen utan en massa måsten och planer.
 
Hur mycket behöver du sova varje natt?
 
 
/PUSS