Vardag

Grattis mina ögonstenar!

 Förra året skrev jag ett inlägg om lillgrabben när han fyllde år och ett om stortjejen när hon fyllde år. Eftersom jag var så sjuk i lördags när lillgrabben “vi kallar honom för D” fyllde år så blev det inget inlägg. Idag fyller stortjejen år som “vi kallar för A“, och då tänker jag göra ett inlägg om båda två idag.

 

 

 

Vi börjar med D eftersom han fyllde i lördags!

 

Lördagen den 27/6-09 ville du komma ut i världen. Tre veckor tidigare än vad du var beräknad. Men det var nog tur att du ville ut lite tidigare eftersom du vägde 3,2 kg och undrar hur mycket du hade vägt om du låg i magen några veckor till? :-D. Din pappa hann se dig före mig att du är en pojke och sekunden efter det låg du på mitt bröst. 

 

 

 

A

 

Lördagen den 1/7-06 ville du komma ut i världen. Fyra veckor tidigare än vad du var beräknad. Du vägde 2,5 kg och var den sötaste jag någonsin hade sett i hela mitt liv! Jag var den första som såg dig när du kom ut och jag bara skrek – “Det är en flicka” så att din pappa fick veta det direkt. 

 

 

 

 

 A och D!

 

Ni två är det finaste jag vet och jag älskar er mer än dropparna i ett hav. Nu är ni ytterligare ett år äldre och det är sjukt vad tiden går fort att det är ju skrämmande. Ni är lördagsbarn båda två, och med tre år emellan er så föddes ni veckan innan midsommar och det var liksom lite roligt :-D. 

 

 

 

Stort grattis mina snuttisar på era födelsedagar önskar eran stolta mamma som älskar er mest på denna jord <3.

 

/PUSS