Vardag

Att bryta rutiner


God morgon Bloggisen!

Jag har märkt på senaste tiden att mina morgon inlägg har blivit som en tradition då jag visar dagens eller gårdagens outfit och skriver lite från mina tankar. Medan de övriga inläggen är mer varierande under dagen.


Byxor från gina tricot // Linne från h&m // Väska från by malene birger // Loafers från dinsko.

 Jag är en rutinmänniska men jag behöver liksom bryta mönstret ibland och därför måste jag försöka lägga upp inläggen mer spontant i fortsättningen. Likaså gäller det till vardags då jag fastnar lätt i omedvetna rutiner och blir stressad när något kommer emellan. Nu menar jag inte att jag ska göra allt spontant i fortsättningen men jag ska försöka bryta vissa mönster för att må bättre i själen.

Det gäller liksom att testa sig fram för jag vet inte fören jag har provat om jag mår bättre av det?

 

Är du spontan eller rutinbunden?

 

/PUSS