Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

SprayTan-Trendy

 
 
 
Sponsrat inlägg
 
 
Nu under vinterhalvåret känner jag mig så otroligt blek och ofräsch. Lite färg på kroppen skulle liksom inte skada något men jag vägrar att sola solarium och boka tider på saloner för spraytan har jag inte tid med. Men nu har jag upptäckt SprayTan-Trendy som jag istället kan beställa hem som gör en brunare på en gång, snabbare och mer miljövänligt sätt. 
 
Därför vill jag tipsa er om att klicka hem en sådan SprayTan-Trendy och använd rabattkoden spraytan så får ni hela 50% rabatt. Då kostar den 998 kr istället för 1995 kr och det kan inte bli bättre.
 
Varför är fördelarna?
Man blir snabbt brun, man bränner sig inte, man utsätter inte sin hy för skadlig UV strålning, man blir inte orange utan gyllenbrun, dessutom får man en underbar doft av vanilj. 
 
Det låter hur bra som helst och jag är helt såld på priset som kommer ligga på ynka 998 kr efter att rabatten dras med 50%.
 
Skäm bort dig själv eller varför inte köpa den som en julklapp? Skynda att beställ nu och du kommer direkt till hemsidan genom att klicka här <—
 
 
 
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

 1. Det skulle jag behöva – jag är LIKBLEK !
  ( och torr !! )
  Dessvärre är jag livrädd för att fixa med sånt där själv, jag tror lixom inte att jag fixar att få ett jämnt resultat.
  Men åhh va jag skulle vilja vara brun och fin ! 🙂

 2. Ja det gäller ju att göra sig jämnt brun så man inte blir fläckig, det skulle bli än mer bli ögonfallande nu på vintern, för för brun är ju inte heller bra,

 3. HAHAHHA jag fick ett as garv när jag läste detta ^^… mina kollegor som gör detta ser sååå ur fåniga när de har gjort och inte har kunna tvätta av sig! Jag är glad att jag slipper hålla på med det *S* Jag är "dopad" i huden så jag är "solbrun" även på vintern =)… hoppas du blir nöjd med saken iaf!!
  Kramen damen…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan