Outfits

Det är verkligen kallt!

God morgon mina godingar!
Brrrrrr vad kallt det har blivit och ingen snö har vi heller. Men fördelen med att det är kallt gör att julkänslorna ökar mer än när det ligger på plusgrader.
 
 
Vinröda byxor från cubus och stickad svart polotröja från gina tricot.
 
 
Men det är tur att jag äger en väldigt varm vinterjacka så att jag klarar av kylan. När graderna går ner mot 20 minus kan jag nästan inte andas utomhus och jag hoppas verkligen inte att det kommer bli så kallt denna vinter. 
 
Nu är det verkligen inte långt kvar till julafton och det känns helt galet! Om jag är färdig med julhandlingen? Åh nej jag är inte riktigt klar med det än och eftersom jag har barnen denna vecka hinner jag inte med några ärenden på stan. Det får bli måndag och tisdag nästa vecka och tills dess ska jag helst veta innan vad som ska inhandlas för det lär vara mycket folk i butikerna dessa dagar. 
 
Är ni klara med era julklappar?
 
 
/PUSS