Instagram

 
Hej på er!
Här visar jag mina fyra senaste bilder från instagram där jag heter netti108 ifall ni undrar? 
 
Hur är läget med er då?
Själv är det bara fint denna underbara lördag. Idag blir det tvättstugan och så ska jag även laga en ny maträtt som jag aldrig har lagat förut. Det är en väldigt enkel maträtt men det kommer att bli spännande om det kommer att smaka bra? Det känns som att jag alltid lagar samma maträtter hela tiden men nu ska det bli ändring på det. Nu har jag hittat tre olika recept som jag ska testa här framöver och det blir spännande om även ungarna kommer att gilla dessa maträtter. Ungarna är väldigt kräsna när det gäller mat men det är viktigt med varierad kost så man vet inte fören man har provat. 
 
Nu ska jag återgå här men vi ses lite senare alla glada!
 
/PUSS
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Här är en till som lagar samma mat typ JÄMT !?
    ( undrar hur många gånger vi äter köttfärssås med spagetti under ett år… )
    Dock har jag lovat mig själv att lägga mer krut och energi på matlagning framöver.
    Jag är ju faktiskt rätt duktig i köket och jag GILLAR ju att laga mat.
    Instagram är för övrigt grymt när man behöver inspiration 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.