Från i somras och några funderingar!

Godmorgon mina finisar!
 
Idag bjuder jag på några somriga bilder som togs den här sommaren. Visst saknar jag värmen men nu vill jag faktiskt ha höst eftersom jag älskar stickade plagg, lager på lager, boots eller höga stövlar och härliga halsdukar. 
 
 
Igår efter jobbet sprang jag förbi Åhlens för att kolla på en skärmvägg som jag vill ha mellan ungarnas sängar. Men det visade sig att den är alldeles för kort och skulle endast skärma av fotändorna på deras sängar. Nu får jag försöka komma på en ny lösning och jag ska googla lite runt för att få mer inspiration.
 
Om ni har någon bra idé får ni gärna kommentera det för det vore jättekul :-D.
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Tycker det är jättemysig med bara ett draperi! Lättare för barnen att dra fram och tillbaka dessutom! Lätt att byta färger på tyget etc ?

  2. När jag bodde i en jätte stor 1:a med köket i samma rum så skärmade jag av olika partier med enkla skenor som jag hängde draperier =)… tyg ger så mycket i ett rum, tänk lite som Lulu Carter på äntligen hemma!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.