I min väska!

 
Jag har faktiskt aldrig visat för er vad jag har i min väska!
 
 
 
Som ni ser så ligger det alltid tuggummi som jag är beroende av, nyklar, resekort, parfym som jag gärna använder efter jobbet, handkräm med en god doft, läppglans, plånbok, solglasögon ifall det är väldigt soligt efter jobbet och ett paraply ifall det regnar. 
 
 
 
 
Sminkväskan följer även alltid med eftersom jag sminkar mig på bussen när jag åker till jobbet så slipper jag göra det hemma. Sist men inte minst lägger jag mobiltelefonen i väskan för den går jag ingenstans utan :-D. 
 
Nu har ni sett vad som finns i min väska!
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Oj vad mycket saker du har i väskan! Har en plånbok som jag har resekort i, mobil, headset och sen ibland nycklar om det får plats, haha! Den där handkrämen har jag i duschkräm, den luktar så gott!
    Ska skaffa mig en mellanväska (har bara stora eeller en väldigt liten) så jag får plats med lite mer nödvändiga grejer i 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.