My style today!

Kollage: Sommar hos Nelly.se

 

1. Här | 2. Här | 3. Här

 

 

 Kan det inte bli sådär varmt igen så man kan klä sig i svala plagg!

Just nu är jag väldigt sugen på ett par slitna jeansshorts med en vit topp som har fransar för lite boho-stil :-D. Ett par beigea skor med öppen tå ligger högt upp på min önskelista just nu och dessa ovanför hade jag inte tackat nej till.

 

Länkar direkt till grejerna hittar ni under kollaget!

 

Imorgon ska vi på car bike meet och då kör många på 50-talstema men jag är lite mer sugen på boho-stilen. Men jag kommer ha betydligt mycket mer kläder på mig eftersom det inte är någon sommarvärme direkt. Vädret kan även ändra sig i sista stund så därför bestämmer jag mig inte förens imorgon i sista stund om vad jag ska ha på mig.

 

Nu ska jag i alla fall slappa framför TV:n resten av kvällen så vi syns i morgon bitti alla finisar!

 

 /PUSS

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.