Inspiration, Mode, Samarbeten, Tips

Vårnyheter från Ideal of Sweden

– I samarbete med Ideal of Sweden –

 

Nya vårnyheter från Ideal of Sweden

 

Få 15% på allt hos IDEAL OF SWEDEN med min kod: starby15“.
Nu är det dags för ett nytt samarbete med Ideal of Sweden! Något som alltid är lika kul för dom har så otroligt fina saker i sitt breda sortiment. Den här gången valde jag en mindre handväska, ett mobilskal och matchande AirPods skal. Nu ska jag visa er mina nyheter och vi börjar med väskan.

 

Det är en jättefin crossbody-väska i beige färg som blir perfekt nu till våren. Väskan har många rymliga fickor och bra utrymme inuti. Även metalldetaljer, smarta ringar för högsta anpassningsförmåga. Det medföljer en justerbar axelrem och en mindre väska till AirPods som man kan hänga vart man vill.

 

 

Väskan är så himla fin och finns även i orange färg för dom som är mer vågade.

 

 

Efter alla krokodilmönster i beiga färger på mina mobilskal så kände jag den här gången för något mer enkelt. Det fick bli ett sömlöst fodral som omfamnar telefonen och ett matchande till mina AirPods.

 

 

Valde i färgen Blush Pink och gillar denna dämpande nyans i matt finish. Logotypen har en matchande nyans som skalet och förstärker därför designens eleganta utseende.

 

 

För dig som inte gillar rosa så finns dessa självklart i många andra färger.

 

Vill du också ha något nytt från Ideal of Sweden så har jag en rabattkod till er! Få 15% på allt hos IDEAL OF SWEDEN med min kod: starby15. Vilket är ett väldigt bra erbjudande så passa på. Du länkas direkt till deras hemsida genom att klicka på denna länk <—

 

Då är det redan torsdag och helgen närmar sig. Imorgon efter jobbet ska jag träffa en vän och kommer inte hem fören på lördag eftermiddag. Därför har jag redan handlat ingredienser till maten som ska lagas så att tiden även räcker till annat. Alltid skönt att vara förbered. Imorgon kommer jag med ett nytt tips här på bloggen så vi ses då.

 

Önskar er alla en mysig torsdag kväll och vi ses senare mina finaste!

 

 

– I samarbete med Ideal of Sweden –

 

 

//PUSS