Personlig, Träning, Vardag

Utegym och fika utomhus

I torsdags hade jag och sonen en riktigt härlig dag.

 

Först blev det en rejäl sovmorgon eftersom vi hade en lång filmkväll kvällen innan. Då vi inte kom isäng fören runt ett på natten. Men efter frukost gick vi ut på en promenad och stannade till på olika ställen. Sista stället var ett utegym där vi testade på att kasta tunga rep.

 

 

Herrgud så jobbigt det var och det tog all vår energi.

 

 

Kolla in dessa söta kaniner!

 

Efter att vi hade kastat rep några gånger så la vi oss på en lång bänk där vi fick plats att ligga huvud mot huvud från motsatt håll. Alltså raklånga på vardera sida och mellan våra huvuden la jag min mobil och vi lyssnade på en podd med skräckstunden. Riktigt mysigt var det och älskade utsikten ovanför där man såg både den blåa himlen och grenar från träd.

 

 

Efter det gick vi vidare till Lidl där vi handlade och köpte med fika. Satte oss på en park där vi åt bullar och drack kall latte samtidigt som vi kollade på folk.

 

 

Bland annat en kille som gick förbi och sonen sa att han gillar säkert öl. Medan jag höll inte med och sa att han älskar säkert mjölk. Efter en stund kom han tillbaka med en liter mjölk och så himla rätt jag hade haha.

 

 

När vi väl kom hem så åt vi citronglass och herregud så gott det var.

 

 

Senare blev det Ramen till middag och sedan hade vi åter igen en filmkväll. Vi kollade bland annat på “Feed” och den filmen var riktigt bra.

 

 

Jag hade gjort en jättegod och nyttig hemgjord dipp men den visar jag i ett annat inlägg. Vilket härligt väder vi har haft hela helgen och nu känns det verkligen som sommar. Vilket är helt underbart.

 

 

//PUSS