Allmänt, Inspiration, Samarbeten, Tips

Profilkläder med logo tryck

Budskap till företagets varumärke

 

Jag har tidigare nämnt om att det vore en dröm att starta ett eget företag. Som att exempel öppna en egen butik eller en salong. Tyvärr så krävs det alldeles för mycket tid och pengar men man kan alltid drömma. Har man något eget med några anställda så behövs även arbetskläder. Som exempel en topp, en långärmad tröja eller byxor. Då med något tryck som föreställer varumärkets logga. Det är just vad jag ska berätta mer om då ämnet handlar om profilkläder.

 

Cover image for Blogga om profilkläder

 

Det behöver inte bara gälla egen företagare utan även organisatörer av evenemang, ideella föreningar, fotbollslag eller influensers. Ja för alla som vill nå ut sitt budskap med tryck på kläder. Något som företaget Trinity Reklam AB erbjuder och då är profilkläder ett bra alternativ. Nu ska jag berätta lite mer om företaget.

 

Om Trinity Reklam AB

 

Sedan år 1982 har detta företag som har ett eget tryckeri i Sala, jobbat med att sätta snygga tryck på företagskläder. Då till kunder i hela Sverige. Varumärkena som North Pro, Stage 82, Tee Gold är några av deras egna och utbudet består av flera välkända varumärken. I deras produktsortiment finns det T-shirts, huvtröjor, jackor, kepsar, chinos med mera. Jag personligen hade valt en T-shirt eller en huvtröja. Varför inte både och? För då kan dessa användas under alla årstider.

 

 

På sommaren blir det perfekt med en snygg topp med ett tryck och under vintern en mysig huvtröja med samma tryck. Här har jag plockat ut några bilder på mina favoriter från deras sortiment. Det finns huvtröjor med eller utan dragkedja beroende på vad man föredrar.

Så är man på jakt efter profilkläder med logo tryck eller brodyr, med reklamtexter eller bildmotiv? Då är Trinity Reklam AB ett bra alternativ. Dom har: Snabba leveranser, ett brett sortiment, alltid låga priser och nöjd-kund-garanti. 

 

 

Sammanfattning

 

Hos Trinity Reklam AB väljer man plaggen som önskas med valfria färger och material. Sedan är valen med eller utan tryck eller brodyr av logotyp, bildmotiv eller reklamtext. Det är du som väljer själv. Med hjälp av det så blir plaggen mer personliga samtidigt som man visar upp sin reklam för omgivningen. Något som är syftet med profilreklam med kläder. Det är långsiktigt, hållbart, effektivt och väldigt smart i längden.

Som sagt! Hade jag haft ett eget företag så vore detta alternativ med personliga profilkläder något att satsa på. Något som många företag gör och det är väldigt vanligt.

 

 

//PUSS